Over Nicky

Sinds 2007 heeft Nicky van Veghel de administratieve verplichtingen op een hippische onderneming zich eigen gemaakt. Zij heeft een uitgebreid netwerk en beschikt over een enorme kennis over administratieve verplichtingen van een paardenbedrijf. Ze houdt van brainstormen over mogelijkheden en doorpakken om tot het gewenste resultaat te komen.

Haar interesse in de administratieve kant van de paardenbusiness is ontstaan uit haar voorliefde voor het paard en haar passie voor cijfers  en organiseren/regelen.

De voorliefde voor het paard is met de paplepel in gegeven. Toen Nicky geboren werd, kreeg zij van haar opa haar eerste ponyveulen cadeau. Zij heeft als ponyruiter alle takken van de sport beoefend. Later bij de paarden heeft ze zich toegelegd op de springsport en met name het opleiden van de fokproducten van haar vader.

Haar passie voor cijfers en organiseren heeft zij ontdekt tijdens haar studie aan de HAS in Den Bosch. Altijd in de weer voor HAS Hippique, de studievereniging en voor de organisatie van allerlei paard gerelateerde projecten en evenementen. Haar stages waren gericht op bedrijfseconomie en marketing. In 2006 – 2007 sloot zij de HAS af met het afstudeertraject Topklas Ondernemen. Dat resulteerde op 1 januari 2007 in @Horse.